Enciklopedia Galaktika
Advertisement


Cím
Eredeti cím
Fordító

Cselekmény

Gfk borito aholnap.jpg

Bár Colin Laney egy papí­rdobozban él, hatalmában áll megváltoztatni a világot. Hála egy fiatal korában szedett kí­sérleti gyógyszernek, képes meglátni a bolygót átfogó komputeres hálózat gigászi adatfolyamainak csomópontjait. Ezek a csomópontok a történelem olyan ritka, de jelentős eseményei, melyek örökre megváltoztatják a társadalmat, noha megtörténésükkor erre senki nem számí­t.

Colin nem biztos benne, mi fog történni, amikor a világ elér a következő csomóponthoz, de tudja, valami nagy durranás lesz. És azt is tudja, hogy a San Franciscó-i Bay Bridge-en fog bekövetkezni, amely egyfajta Soho-szerű nyomornegyedként funkcionál, mióta egy földrengés a közlekedés számára járhatatlanná tette.

Segí­tőtársaiból Colin csapatot szervez, és akcióba lendül, mert birtokában van a kulcsnak, mely megakadályozhatja, hogy egy milliárdos a csomópontot követően átvegye az uralmat az egész világ fölött.


William Gibson: A holnap tegnapja Eredeti cÁ­m: All’ Tomorrow’s Parties FordÁ­totta: Pék Zoltán Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek 179. Oldalszám: 300 ISBN: 963 86936 2 2 Bruttó fogyasztói ár: 2370- Ft

Advertisement